Kurssilaisten kokemuksia

Asiakaspalautetta Fokusoinnin perustaidot I ja II -kursseista:

”Mielestäni kurssi on inspiroiva ja innostava. Koen, että olen oppinut uuden vaalimisen arvoisen taidon. Ymmärrän, että fokusointi on yksi väline tietoisuuden lisäämiseen. Kurssi on ollut kokonaisuudessaan mahtava, ryhmäkoko sopiva ja ohjaus erittäin hyvää. On palkitsevaa huomata, että olen osittain uusi ihminen uuden taidon myötä.”

”Tämä on ollut itselleni merkityksellinen kurssi. On toiveissa, että kurssin opit ja anti säilyisivät elämässäni ja saisin tähän jatkokurssin, että taidot ja tiedot kasvavat. Kurssilla oli antoisaa muun muassa se, että puolet oli naisia ja puolet miehiä, ihmisiä, joita en olisi muuten tavannut. Opettaja oli loistava, asiaan vihkiytynyt. Kiitos.”

”Mielestäni kurssi oli mielenkiintoinen, informatiivinen ja harjoitusten myötä käytännön läheinen. Fokusoinnin perusteet avautuivat helposti ja selkeästi käytännön kautta. Meidän pikku ryhmäoli myös mukava! Olen tosi tyytyväinen! Ilmoittauduin tänään jatkokurssille. :)”

”Olen kokenut fokusoinnin yksinkertaiseksi mutta hämmästyttävän tehokkaaksi menetelmäksi sisäisen ääneni kuuntelemisessa ja omien prosessieni edistamisessä. Virpi on taitava ja innostava opettaja – kursseilla on ollut todella hauskaa! Fokusoidessa oppii tärkeitä asioita itsestä mutta myös vuorovaikutuksesta toisten kanssa: aktiivista kuuntelemista ja peilausta, toisen prosessin arvostamista. Suosittelen lämpimästi fokusointiin tutustumista ja sen aktiivista harjoittamista kaikille!”